Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Misci, Chiara"'
Autor:
Misci, Chiara, Taskin, Eren, Vaccari, Filippo, Dall'Asta, Margherita, Imathiu, Samuel, Sandro Cocconcelli, Pier, Puglisi, Edoardo
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part A
Autor:
Misci, Chiara, Taskin, Eren, Vaccari, Filippo, Dall'Asta, Margherita, Vezzulli, Fosca, Fontanella, Maria Chiara, Bandini, Francesca, Imathiu, Samuel, Sila, Daniel, Bertuzzi, Terenzio, Cocconcelli, Pier Sandro, Puglisi, Edoardo
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 February 2022 362
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guzzetti L; Department of Biotechnology and Bioscience, University of Milan-Bicocca, Piazza della Scienza 2, 20126 Milano, Italy., Fiorini A; Department of Sustainable Crop Production, Università Cattolica del Sacro Cuore, Via Emilia Parmense 84, 29122 Piacenza, Italy., Panzeri D; Department of Biotechnology and Bioscience, University of Milan-Bicocca, Piazza della Scienza 2, 20126 Milano, Italy., Tommasi N; Department of Biotechnology and Bioscience, University of Milan-Bicocca, Piazza della Scienza 2, 20126 Milano, Italy., Grassi F; Department of Biology, University of Bari, Via Orabona 4, 70125 Bari, Italy., Taskin E; Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Via Emilia Parmense 84, 29122 Piacenza, Italy., Misci C; Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Via Emilia Parmense 84, 29122 Piacenza, Italy., Puglisi E; Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Via Emilia Parmense 84, 29122 Piacenza, Italy., Tabaglio V; Department of Sustainable Crop Production, Università Cattolica del Sacro Cuore, Via Emilia Parmense 84, 29122 Piacenza, Italy., Galimberti A; Department of Biotechnology and Bioscience, University of Milan-Bicocca, Piazza della Scienza 2, 20126 Milano, Italy., Labra M; Department of Biotechnology and Bioscience, University of Milan-Bicocca, Piazza della Scienza 2, 20126 Milano, Italy.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2019 Dec 30; Vol. 9 (1). Date of Electronic Publication: 2019 Dec 30.