Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"Mirzapour-Kouhdasht A"'
Autor:
Salehi, Shahriyar, Hashemi, Hadi, Ghiasi, Fatemeh, Mirzapour-Kouhdasht, Armin, Garcia-Vaquero, Marco, Niakousari, Mehrdad
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2024 157
Autor:
Akbarbaglu, Zahra, Mirzapour-Kouhdasht, Armin, Ayaseh, Ali, Ghanbarzadeh, Babak, Oz, Fatih, Sarabandi, Khashayar
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules November 2024 281 Part 4
Publikováno v:
In Bioresource Technology August 2024 406
Autor:
D.M. Ribeiro, D. Luise, M. Costa, D.F.P. Carvalho, C.F. Martins, F. Correa, M. Pinho, A. Mirzapour-Kouhdasht, M. Garcia-Vaquero, M.P. Mourato, P. Trevisi, A.M. de Almeida, J.P.B. Freire, J.A.M. Prates
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 6, Pp 101189- (2024)
Laminaria digitata is a brown seaweed rich in prebiotic polysaccharides, mainly laminarin, but its alginate-rich cell wall could compromise nutrient access. Carbohydrase supplementation, such as individual alginate lyase and carbohydrases mixture (Ro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81cabdf9558a459993622978b336d45a
Autor:
Ribeiro, D.M., Luise, D., Costa, M., Carvalho, D.F.P., Martins, C.F., Correa, F., Pinho, M., Mirzapour-Kouhdasht, A., Garcia-Vaquero, M., Mourato, M.P., Trevisi, P., de Almeida, A.M., Freire, J.P.B., Prates, J.A.M.
Publikováno v:
In animal June 2024 18(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Armin Mirzapour-Kouhdasht, David Julian McClements, Mohammad Sadegh Taghizadeh, Ali Niazi, Marco Garcia-Vaquero
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 7, Iss 1, Pp 1-20 (2023)
Abstract Protein hydrolysis is a process used in the food industry to generate bioactive peptides of low molecular weight and with additional health benefits, such as antihypertensive, antidiabetic, and antioxidant properties that are often associate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/427511b08f69428cbc3fa2fa9a72be77
Autor:
Jeong, Hana, Nam, Seung-Hee, Jo, Jung-An, Cho, Sungyoung, Yang, Kwang-Yeol, Aung, Thinzar, Mirzapour-Kouhdasht, Armin, Park, Sang-Wook
Publikováno v:
In Process Biochemistry October 2023 133:132-141
Publikováno v:
In Heliyon June 2023 9(6)