Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Mironescu I."'
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 11, Iss 1, Pp 145-160 (2018)
Variants of kokoro snack samples were produced by fortification of maize flour-Fibersol 2-whey protein blends at 1% each with functional ingredients (ginger, fenugreek, turmeric, spirulina, red paprika) and a final blend containing all the functional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7bdea09ec484fd8b9a2f762c903122e
Autor:
Mironescu, I.
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes September 2007 40(18):673-676
Publikováno v:
Annals of the Romanian Society for Cell Biology. 2010, Vol. 15 Issue 2, p162-167. 6p. 3 Color Photographs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Georgescu, C., Birca, A., Mironescu, M., Tita, M. A., Mark Shamtsyan, Mironescu, I. D., Tita, O.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4551536a37aa989f1a19062bb7996396
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85010878109&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85010878109&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Annals of the Romanian Society for Cell Biology. 2012, Vol. 17 Issue 2, p67-76. 10p. 2 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Analele Societatii Nationale de Biologie Celulara. 2008, Vol. 13, p307-311. 5p. 2 Charts.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the Romanian Society for Cell Biology. 2010, Vol. 15 Issue 2, p156-158. 3p. 1 Color Photograph, 1 Chart.