Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Mirmoghtadaie, Leila"'
Autor:
Khoobbakht, Faezeh, Khorshidi, Sadaf, Bahmanyar, Fereshte, Hosseini, Seyede Marzieh, Aminikhah, Nafise, Farhoodi, Mehdi, Mirmoghtadaie, Leila
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2024 147 Part A
Autor:
Aminikhah, Nafise, Mirmoghtadaie, Leila, Shojaee-Aliabadi, Saeedeh, Khoobbakht, Faezeh, Hosseini, Seyede Marzieh
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 December 2023 252
Characterization of gellan gum-chitosan based hydrogel to evaluate as a potential gelatin substitute
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2023 145
Autor:
Mastani, Sayeh, Bahmanyar, Fereshte, Shojaee-Aliabadi, Saeedeh, Mirmoghtadaie, Leila, Hosseini, Seyede Marzieh
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Jul2024, Vol. 30 Issue 5, p397-406, 10p
Effect of ultrasound treatments on functional properties and structure of millet protein concentrate
Autor:
Nazari, Bahman, Mohammadifar, Mohammad Amin, Shojaee-Aliabadi, Saeedeh, Feizollahi, Ehsan, Mirmoghtadaie, Leila
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry March 2018 41:382-388
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delfan-Hosseini, Sasan, Nayebzadeh, Kooshan, Mirmoghtadaie, Leila, Kavosi, Maryam, Hosseini, Seyede Marzieh
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2017 222:61-66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2016 199:619-627
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.