Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Mirmoghtadaei, Leila"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 4 fermentation
- 4 potassium chloride
- 4 wheat bread
- 3 bread
- 3 potassium salts
- 3 reduced salt
- 3 technological innovations
- 3 wheat
- 2 yeast
- 1 adsorption
- 1 aflatoxin m1
- 1 biosorption
- 1 detoxification
- 1 dough rheological properties
- 1 durum
- 1 enzymes
- 1 fermented milk
- 1 flour
- 1 food safety
- 1 gliadin
- 1 improvement
- 1 industrial
- 1 lactic acid bacteria
- 1 m-1
- 1 magnetic separation
- 1 optimization
- 1 protein
- 1 quality
- 1 removal
- 1 saccharomyces-cerevisiae
- 1 sourdough bread
- 1 strains