Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Mirković, Nemanja"'
Autor:
Radulovic, Zorica, Paunovic, Dusanka, Miocinovic, Jelena, Satric, Ana, Miloradovic, Zorana, Mirkovic, Milica, Mirkovic, Nemanja
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2023 55
Autor:
Paunović Dušanka D., Mirković Milica M., Mirković Nemanja L., Tešević Vele V., Stanković-Jeremić Jovana M., Todosijević Marina M., Radulović Zorica T.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 68, Iss 3, Pp 329-346 (2023)
The use of truffles in food is based mainly on the addition of artificial flavors, aiming to achieve an intense aroma in the products. As truffle is a natural product with nutritional and functional properties, it is important to find an optimal meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea09e265f47e4751a7ef1e02767c8fd1
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering March 2021 131(3):234-240
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stefanović Vladimir B., Lazić Zoran R., Mirković Nemanja J., Taso Ervin E., Simeunović Nenad M., Nešić Jovica Z.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 72, Iss 3, Pp 149-156 (2018)
This research was performed to establish recasting effects of nickel-chromium dental alloys on the composition of their metal-ceramic interface in making fixed partial dentures. The metal-ceramic interface determines denture functional integrity and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f562cc3769e443948db40c9e9558e604
Autor:
Sknepnek, Aleksandra, Filipović, Suzana, Pavlović, Vladimir B., Mirković, Nemanja, Miletić, Dunja, Gržetić, Jelena, Mirković, Miljana
Publikováno v:
Polymers (20734360); Feb2024, Vol. 16 Issue 4, p470, 17p
Autor:
Mirković, Milica1 (AUTHOR) petrusicm@agrif.bg.ac.rs, Mirković, Nemanja1 (AUTHOR), Miočinović, Jelena1 (AUTHOR), Radulović, Ana1 (AUTHOR), Paunović, Dušanka1 (AUTHOR), Ilić, Mila2 (AUTHOR), Radulović, Zorica1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2021, Vol. 45 Issue 9, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.