Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Minim, Valéria P. R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monteiro, Marlene A. M., Minim, Valéria P. R., Silva, Aline F., Chaves, José B. P., Cardello, Helena Maria A. B.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 25, Issue: 4, Pages: 772-780, Published: DEC 2005
O presente trabalho teve como objetivo avaliar o gosto amargo, sabor fermentado e sabor queimado de nove amostras (mole/clara, dura/clara, rio/clara, mole/expresso, dura/expresso, rio/expresso, mole/escura, dura/escura e rio/escura) da bebida café (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1ca53818794a5b39e5cbc731a24c21e8
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612005000400024&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612005000400024&lng=en&tlng=en
Autor:
Monteiro,Marlene A. M., Minim,Valéria P. R., Silva,Aline F., Chaves,José B. P., Cardello,Helena Maria A. B.
Publikováno v:
Food Science and Technology v.25 n.4 2005
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
O presente trabalho teve como objetivo avaliar o gosto amargo, sabor fermentado e sabor queimado de nove amostras (mole/clara, dura/clara, rio/clara, mole/expresso, dura/expresso, rio/expresso, mole/escura, dura/escura e rio/escura) da bebida café (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1ca53818794a5b39e5cbc731a24c21e8
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612005000400024
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612005000400024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.