Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Mingyai, Sukanya"'
Autor:
Chanadang, Sirichat, Mingyai, Sukanya, Charoenthaikij, Phantipha, Sathapornprasath, Kitti, Supan, Yostana, Wayupap, Duangkamon, Itthisoponkul, Teerarat
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Publikováno v:
International Journal of GEOMATE; Sep2022, Vol. 23 Issue 97, p106-114, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Singanusong R; Centre of Excellence in Fats and Oils, Faculty of Agriculture, Natural Resources and Environment, Naresuan University.; Department of Agro-Industry, Faculty of Agriculture, Natural Resources and Environment, Naresuan University., Mingyai S; Department of Agricultural Technology and Environment, Faculty of Sciences and Liberal Arts, Rajamangala University of Technology Isan.
Publikováno v:
Journal of nutritional science and vitaminology [J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo)] 2019; Vol. 65 (Supplement), pp. S75-S79.