Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Mineral fortification"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 18, Pp e37901- (2024)
This work aimed to enhance green Spanish-style Manzanilla table olives by replacing salt with K, Ca, and Mg chlorides in innovative packaging, utilising Response Surface Methodology (RSM). Both the added replacers and naturally occurring minerals wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee3912656dec47069894b7ec8b149a56
Publikováno v:
In Heliyon 30 September 2024 10(18)
Autor:
Sonia Bonacci, Vita Di Stefano, Fabiola Sciacca, Carla Buzzanca, Nino Virzì, Sergio Argento, Maria Grazia Melilli
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 774 (2023)
The rheological and chemical quality of pasta samples, which were obtained using the durum wheat semolina fortified with the hemp seed solid residue, after oil extraction, sieved at 530 μm (Hemp 1) or 236 μm (Hemp 2) at different percentages of sub
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/104936f5b7494431911aed71652b600b
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 453 (2020)
Oil-in-water emulsion systems formulated with plant proteins are of increasing interest to food researchers and industry due to benefits associated with cost-effectiveness, sustainability and animal well-being. The aim of this study was to understand
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54047982b1e04285ae43d2ec04819962
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 4
Foods, Vol 9, Iss 453, p 453 (2020)
Volume 9
Issue 4
Foods, Vol 9, Iss 453, p 453 (2020)
Oil-in-water emulsion systems formulated with plant proteins are of increasing interest to food researchers and industry due to benefits associated with cost-effectiveness, sustainability and animal well-being. The aim of this study was to understand
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a2bf2da5d595eb26f29ae71e727596f
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/262107
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/262107
Autor:
Ulrik Kræmer Sundekilde, Dennis Sandris Nielsen, Axel Kornerup Hansen, Gunter G. C. Kuhnle, Niklas Rye Jørgensen, Rebekka Thøgersen, Hanne Christine Bertram, Nicola Gray, Josué L. Castro-Mejía, Lars Hestbjerg Hansen
Publikováno v:
Thøgersen, R, Castro-Mejía, J L, Kræmer Sundekilde, U, H. Hansen, L, Gray, N, Kuhnle, G, Rye Jørgensen, N, Kornerup Hansen, A, Sandris Nielsen, D & Bertram, H C 2020, ' Inulin and milk mineral fortification of a pork sausage exhibits distinct effects on the microbiome and biochemical activity in the gut of healthy rats ', Food Chemistry, vol. 331, 127291 . https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127291
This study investigated inulin and calcium-rich milk mineral incorporation into a pork sausage in order to examine the effects on microbiome and biochemical activity in the gastrointestinal tract upon ingestion. Rats (n = 48) were fed one of four sau
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.