Zobrazeno 1 - 10
of 8 791
pro vyhledávání: '"Minced pork"'
Autor:
A. A. Semenova, T. G. Kuznetsova, O. A. Seliverstova, M. N. Salikova, M. E. Spirina, Yu. M. Bukhteeva
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 3, Pp 212-219 (2024)
The use of pork obtained from intensively growing hybrid animals as the main raw material in meat processing, in particular sausage production, is accompanied by undesirable variability of consumer characteristics of sausage products and a decrease i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c880645262ba4ee3b40efb0f89e3cdf6
Autor:
Ivanov, Yavor1, Godjevargova, Tzonka1 godjevargova@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Metallurgy. 2024, Vol. 59 Issue 4, p797-803. 7p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 15, Pp 148-156 (2024)
The effect of addition of different levels of lotus leaf powder on the flavor of dried minced pork slices (DMPS) was studied by examining its sensory flavor attributes, flavor substances, lipid and protein oxidation levels, Maillard reaction degree,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55b7b88644a3445c93042e4ced38b10f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.