Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mina McDaniel"'
Autor:
Kannapon Lopetcharat, Mina McDaniel
Publikováno v:
Methods of Analysis of Food Components and Additives ISBN: 9780849316470
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3f28c7bd30d9931a20d4f760105d67d5
https://doi.org/10.1201/9780203503751.ch10
https://doi.org/10.1201/9780203503751.ch10
Autor:
Mina McDaniel, Yanyun Zhao
Publisher Summary This chapter focuses on the application of edible films and coatings on fresh and minimally processed produce, and illustrates the major quality attributes of edible films and coatings. The sensory qualities of foods are strongly as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5ca600b87a050df2819940c02b01695a
https://doi.org/10.1016/b978-012311632-1/50056-5
https://doi.org/10.1016/b978-012311632-1/50056-5
Autor:
Aaron L. Brody, Roberto A. Buffo, Luis Cisneros-Zevallos, Kay Cooksey, John D. Floros, Aristippos Gennadios, Alexander O. Gill, Colin O. Gill, Nathalie Gontard, Stéphane Guilbert, Jung H. Han, Mark A. Hepp, Colin H.L. Ho, Richard A. Holley, John M. Krochta, Monique Lacroix, Dong Sun Lee, Canh Le Tien, Zhiqiang Liu, Konstantinos I. Matsos, Mina McDaniel, Seacheol Min, María B. Pérez-Gago, Jong Whan Rhim, Evangelina T. Rodrigues, Michael L. Rooney, Martin G. Scanlon, Thomas H. Shellhammer, Nepal Singh, Rakesh K. Singh, Yoon S. Song, Rungsinee Sothornvit, Kevin C. Spencer, Q. Howard Zhang, Yachuan Zhang, Yanyun Zhao
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0bea00f9fc8c49b68012e3470252f4be
https://doi.org/10.1016/b978-012311632-1/50031-0
https://doi.org/10.1016/b978-012311632-1/50031-0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.