Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Min YN"'
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 17, Issue: 1, Pages: 103-108, Published: MAR 2015
Brazilian Journal of Poultry Science v.17 n.1 2015
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.17 n.1 2015
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
This study was undertaken to assess dietary crude protein (CP) concentration for optimum growth performance and carcass characteristics of Lueyang black-boned chicken. In total, six hundred 42-day-old Lueyang black-boned chicks were randomly assigned
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bcdd7ae77e31a3444a07e48dacea96a4
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000100103&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000100103&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao DR; College of Animal Science and Technology, Northwest A&F University, Yangling 712100, Shaanxi, China; Key Laboratory of Feed Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Products on Feed-origin Risk Factor, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Feed Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China., Gao LB; Key Laboratory of Feed Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Products on Feed-origin Risk Factor, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Feed Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China., Gong F; College of Animal Science and Technology, Northwest A&F University, Yangling 712100, Shaanxi, China., Feng J; College of Animal Science and Technology, Northwest A&F University, Yangling 712100, Shaanxi, China., Zhang HJ; Key Laboratory of Feed Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Products on Feed-origin Risk Factor, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Feed Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China., Wu SG; Key Laboratory of Feed Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Products on Feed-origin Risk Factor, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Feed Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China., Wang J; Key Laboratory of Feed Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Products on Feed-origin Risk Factor, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Feed Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China., Min YN; College of Animal Science and Technology, Northwest A&F University, Yangling 712100, Shaanxi, China. Electronic address: minyuna2003@163.com.
Publikováno v:
Poultry science [Poult Sci] 2024 Mar; Vol. 103 (3), pp. 103463. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 16.
Autor:
Oelsner EC, Krishnaswamy A, Balte PP, Allen NB, Ali T, Anugu P, Andrews HF, Arora K, Asaro A, Barr RG, Bertoni AG, Bon J, Boyle R, Chang AA, Chen G, Coady S, Cole SA, Coresh J, Cornell E, Correa A, Couper D, Cushman M, Demmer RT, Elkind MSV, Folsom AR, Fretts AM, Gabriel KP, Gallo LC, Gutierrez J, Han MLK, Henderson JM, Howard VJ, Isasi CR, Jacobs DR Jr, Judd SE, Mukaz DK, Kanaya AM, Kandula NR, Kaplan RC, Kinney GL, Kucharska-Newton A, Lee JS, Lewis CE, Levine DA, Levitan EB, Levy BD, Make BJ, Malloy K, Manly JJ, Mendoza-Puccini C, Meyer KA, Min YN, Moll MR, Moore WC, Mauger D, Ortega VE, Palta P, Parker MM, Phipatanakul W, Post WS, Postow L, Psaty BM, Regan EA, Ring K, Roger VL, Rotter JI, Rundek T, Sacco RL, Schembri M, Schwartz DA, Seshadri S, Shikany JM, Sims M, Hinckley Stukovsky KD, Talavera GA, Tracy RP, Umans JG, Vasan RS, Watson KE, Wenzel SE, Winters K, Woodruff PG, Xanthakis V, Zhang Y, Zhang Y
Publikováno v:
American journal of epidemiology [Am J Epidemiol] 2022 Jun 27; Vol. 191 (7), pp. 1153-1173.