Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Milovanović, Bojana"'
Autor:
Milovanovic, Bojana, Tomovic, Vladimir, Djekic, Ilija, Miocinovic, Jelena, Solowiej, Bartosz G., Lorenzo, Jose M., Barba, Francisco J., Tomasevic, Igor
Publikováno v:
In International Dairy Journal September 2021 120
Autor:
Milovanović, Bojana1 m.bojana@agrif.bg.ac.rs, Đekić, Ilija1, Sołowiej, Bartosz2, Novaković, Saša1, Đorđevic, Vesna3, Tomašević, Igor1
Publikováno v:
Meat Technology. 2020, Vol. 61 Issue 2, p153-160. 8p.
Autor:
Milovanović, Bojana
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Boja predstavlja veoma važno senzorno svojstvo animalnih proizvoda, koje u velikoj meri utiče na izbor i odluku potrošača prilikom kupovine. Potrošači povezuju boju sa velikim brojem faktora kvaliteta, pa je stoga ona veoma bitan pokazatelj sve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::3141325e794fce693a8c772939f01eaf
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/146857/Disertacija_12702.pdf
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/146857/Disertacija_12702.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milovanović, Bojana
Почетак XXI века обележио је покрет социјалне инклузије особа са сметњама у развоју, процес који се одвија и данас. Одскочна даска овог пр
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10164::d7f412f6380140c7fec137b2a5dc8b72
http://rfasper.fasper.bg.ac.rs/handle/123456789/3869
http://rfasper.fasper.bg.ac.rs/handle/123456789/3869
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomašević, Igor, Stanišić, Nikola, Novaković, Saša, Milovanović, Bojana, Kljajević, Nemanja, Milojević, Lazar
Publikováno v:
Meat technology
This study was conducted to investigate the effects of raw material, pork and beef meat, ratio on the physicochemical characteristics of emulsion-type sausage. Five different frankfurter formulations were calculated as follows: B100 (40% beef meat)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10029::0dd21ac5fcab103a9777612e89433880
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_4618
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_4618
Autor:
Milovanović, Bojana
The present paper looks closely at the link between language, translation and culture in view of two different approaches to translation studies. Completely excluding the cultural context from the theory and analysis of translation, scholars have for
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4004::f82f8472aaeb6fed254a8045b03bf8b8
https://repozitorij.ffos.hr/islandora/object/ffos:1537/datastream/PDF
https://repozitorij.ffos.hr/islandora/object/ffos:1537/datastream/PDF
Bakgrund: Traditionell marknadskommunikation anses ha gått från att vara en envägskommunikation från företag till konsumenter, till en tvåvägskommunikation där konsumenter kan interagera med företag. Visuell kommunikation är ett verktyg ino
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:lnu:diva-46319