Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Miloradović Zorana N."'
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 55, Iss 1, Pp 65-77 (2010)
The content of NaCl (weight fraction of Cl-ions, in %) was analysed in different cheeses, which were bought in supermarkets, and made by domestic manufacturers. Sodium chloride in cheese samples was analysed after the extraction of chloride by nitric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d58da761351b40a392e13b5ff91c5a29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SERATLIĆ, SANJA V.1 sanja@agrif.bg.ac.rs, MILORADOVIĆ, ZORANA N.1, RADULOVIĆ, ZORICA T.1, MAĆEJ, OGNJEN D.1
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2011, Vol. 64 Issue 3, p408-416. 9p. 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miloradović, Zorana N.
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Proizvodnja i prerada kozjeg mleka je dinamična grana mlekarske industrije koja je u usponu i igra važnu ulogu u ekonomskom razvoju mnogih zemalјa. Poslednjih godina na tržištu mlečnih proizvoda širom sveta, kozji mlečni proizvodi se nalaze u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::74bfd7cca7104f840c69dffbb2e90cd0
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/12792/Miloradovic_Zorana_N.pdf
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/12792/Miloradovic_Zorana_N.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.