Zobrazeno 1 - 10
of 382
pro vyhledávání: '"Millet flour"'
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100518- (2024)
Sorghum and millet are among the most important cereal crops consumed worldwide, with production concentrated in many developing countries in Africa and Asia. Malting is a traditional cheap method adopted to improve sorghum and millet utilization in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41585dcc974e462d890fab1c85145599
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 20, Pp e39424- (2024)
Millet (M) and banana peel (Bp) possess significant nutritional qualities and have been shown to reduce obesity resulting from a high-fat diet (HFD). The present research assessed the effect of millet flour and banana peel mixtures on lipid profiles,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9926cc5756dc4564ae57a61f0e8ca6f9
Publikováno v:
Scientific African, Vol 23, Iss , Pp e02092- (2024)
The effect of partial substitution of finger millet (FM) with Parinari curatellifolia flour on the physicochemical and functional properties of FM flour was investigated. FM and P. curatellifolia (PC) flour and blends were coded as FM, FMPC1, FMPC2,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f0effffe26a49e0a8feb3e808f5556f
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 3, Pp 55-61 (2023)
Millet was treated at 600 MPa for 15 min and 30 min, respectively (millet: water=1∶1 or 1∶2 (w/w). The effects of different treatment conditions on physicochemical and functional properties of millet flour were investigated to provide a theoretic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a07e5f3ab34942aaa022b3688354c871
Autor:
Jing XIN, Yicheng HUANG, Xiangqing JI, Dingkuan YANG, Yuchao WANG, Jian ZHANG, Xiaolei LI, Dan LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 19, Pp 69-75 (2022)
To investigate the effects of millet flour on the farinaceous properties, viscoelastic properties and noodle quality of wheat dough, and the correlation analysis between dough rheological properties and noodle quality. Millet flour was added in the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfbfb350c1f948e9b01e0fd381624aaf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknik Pertanian Lampung, Vol 11, Iss 3, Pp 427-437 (2022)
Fermented cabbage extract contains lactic acid bacteria Lactobacillus plantarum which produces tannase enzymes and Lactobacillus casei which produces phytase enzymes, which are very effective in reducing antinutrient compounds and increasing the anti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d11c91ccb84702a5e2332b85c56a73