Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Miller, Fátima A."'
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry October 2021 78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
According to consumers' newest preferences, the juice segment is expanding in the market, especially using novel high technologies for processing. Ultrasound is an up-and-coming technology increasingly being applied in the food field since it can min
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2020::7848899dc3d1ccdd1d1142fba45e009a
https://hdl.handle.net/10400.14/41487
https://hdl.handle.net/10400.14/41487
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2016 7:154-157
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2016 7:67-70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Before the COVID-19 pandemic, several technological tools were already being used in the educational environment of the food area. Digital technologies occurred in a more dynamic way in the research sector, while in the teaching-learning system, it h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2020::5652d6f2e99de7784a9d87eddd6629ea
https://hdl.handle.net/10400.14/39861
https://hdl.handle.net/10400.14/39861
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2014 134:59-66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.