Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Miller, Antonia"'
Autor:
Miller, Antonia Grace
The Maillard reaction represents a complex series of processes, initiated on reaction of a carbonyl moeity with an amine. Amongst the vast array of products (advanced glycation end products, AGEs) are protein crosslinks, which can foml on reaction of
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10092/6664
Autor:
Lassé, Moritz, Ulluwishewa, Dulantha, Healy, Jackie, Thompson, Dion, Miller, Antonia, Roy, Nicole, Chitcholtan, Kenny, Gerrard, Juliet A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2016 192:491-498
Autor:
Zhu, Tong1, Miller, Antonia G1, Deliyanti, Devy1, Berka, David R1, Agrotis, Alex1, Campbell, Duncan J2, Wilkinson ‐ Berka, Jennifer L1
Publikováno v:
Clinical & Experimental Pharmacology & Physiology. May2015, Vol. 42 Issue 5, p537-548. 12p.
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 2003 11(6):843-852
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 2003 11(6):853-862
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
TheScientificWorldJOURNAL.
Retinopathy is the most feared complication of diabetes, compromising quality of life in most sufferers. Almost all patients with type 1 diabetes will develop retinopathy over a 15- to 20-year period, and approximately 20–30% will advance to the bl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.