Zobrazeno 1 - 10
of 1 402
pro vyhledávání: '"Milk spots"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čobanović Nikola, Vasilev Dragan, Dimitrijević Mirjana, Teodorović Vlado, Janković Ljiljana, Karabasil Nedjeljko
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 33, Iss 4, Pp 397-407 (2017)
The aim of this study was to determine the influence of liver milk spots on hematological, carcass and meat quality parameters in slaughter pigs. A total of 120 pigs with a live weight of approximately 115 kg and six months old were examined. Any sig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/494e8c39e94b4f79a2ee89853b98ac15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wenshi He, Ana S. Cardoso, Robert M. Hyde, Martin J. Green, David J. Scurr, Rian L. Griffiths, Laura V. Randall, Dong-Hyun Kim
Publikováno v:
The Analyst. 147(23)
Lameness is a major challenge in the dairy cattle industry in terms of animal welfare and economic implications. Better understanding of metabolic alteration associated with lameness could lead to early diagnosis and effective treatment, there-fore r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikola Čobanović, Mirjana Dimitrijević, Vlado Teodorović, Dragan Vasilev, Nedjeljko Karabasil, Ljiljana Janković
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 33, Iss 4, Pp 397-407 (2017)
Biotechnology in Animal Husbandry
Biotechnology in Animal Husbandry (2017) 33(4):397-407
Biotechnology in Animal Husbandry
Biotechnology in Animal Husbandry (2017) 33(4):397-407
The aim of this study was to determine the influence of liver milk spots on hematological, carcass and meat quality parameters in slaughter pigs. A total of 120 pigs with a live weight of approximately 115 kg and six months old were examined. Any sig
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ben Saad, S. a, b, ⁎, Abdenadher, M. a, c, Attia, M. a, d, Daghfous, H. a, b, Tritar, F. a, b
Publikováno v:
In Revue de Pneumologie clinique April 2018 74(2):100-103