Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Milk protein concentrate powders"'
Publikováno v:
International Dairy Journal. 104:104641
The functional properties of milk protein concentrate (MPC) powders are often hindered by their poor solubility. Calcium chelating salts have been shown to improve powder solubility, but generally their action contributes to higher viscosity due to d
Autor:
Karthik, Sajith Babu
Master of Science
Food Science Institute
Jayendra K. Amamcharla
Milk protein concentrate (MPC) powders are high-protein dairy ingredients obtained from membrane filtration processes and subsequent spray drying. MPC powders have extensi
Food Science Institute
Jayendra K. Amamcharla
Milk protein concentrate (MPC) powders are high-protein dairy ingredients obtained from membrane filtration processes and subsequent spray drying. MPC powders have extensi
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/38852
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.