Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"Milk peptides"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 117, Iss , Pp 106237- (2024)
Certain milk proteins and peptides exhibit promising immunogenic and antiviral properties, particularly against coronaviruses like SARS-CoV-2. Amidst the global pandemic, these bioactive components present potential alternatives for combating viral d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d480d4b0b404653ab80f4af36ba6aa3
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Agricultural science, Vol 53, Iss 6 (2022)
There is an elevated need for novel antimicrobial preservatives in the food industry, and hydrolysis of waste products from the same sector has for decades been viewed as a potential source of these. In the current study we have purified bovine whey
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/255d2d4b588641a9b5548a9af445bb99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 12, p 2804 (2020)
Natural compounds of various origins are intensively investigated for their antitumor activity. Potential benefits of antitumor therapy can be achieved when cytotoxic agents kill cancer cells and these dying cancer cells drive adoptive immunity to th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e3e370ee3614b7fb116a9f32bf4a15d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.M. Turpeinen, M. Kumpu, M. Rönnback, L. Seppo, H. Kautiainen, T. Jauhiainen, H. Vapaatalo, R. Korpela
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 1, Iss 3, Pp 260-265 (2009)
The effects of a spread containing bioactive tripeptides isoleucine–proline–proline (IPP), valine–proline–proline (VPP) and plant sterols were studied in subjects with mild hypertension and elevated LDL cholesterol. Sixty-two subjects consume
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7e25a3fe9484bebaa57003781dd7a15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.