Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Milk oligosaccharide monoisotopic mass"'
Autor:
Mathilde Rumeau, François Fenaille, Agnès Girard, Valentin Loux, Mouhamadou Ba, Claire Nédellec, Louise Deléger, Robert Bossy, Sophie Aubin, Christelle Knudsen, Sylvie Combes
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 54, Iss , Pp 110404- (2024)
There is a growing interest in milk oligosaccharides (MOs) because of their numerous benefits for newborns’ and long-term health. A large number of MO structures have been identified in mammalian milk. Mostly described in human milk, the oligosacch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c79bce06a41d44c9a72ed220ed3de47a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.