Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Milk globules"'
Autor:
Singh, Harjinder
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2019 102(3):2749-2759
Autor:
Argov-Argaman, Nurit
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2019 102(3):2783-2795
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2019 102(3):2760-2782
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2019 102(3):2738-2748
Autor:
Martin E. Leser, Martin Michel
Publikováno v:
CHIMIA, Vol 62, Iss 10 (2008)
Food, especially milk, is such a familiar material to all of us that it is easy to overlook the scientific input required to assure the quality of existing milk products and/or to come up with new and better processed dairy foods. A major input comes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4953ec6d2994429a28982bfd514b0a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.