Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Milk content"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. S. Pishchan
Publikováno v:
Theoretical and Applied Veterinary Medicine, Vol 8, Iss 2, Pp 111-127 (2020)
The article presents the productive and reproductive qualities analysis that characterize the adaptive ability to the conditions of a large industrial complex for the milk production and intensive technology of Holstein and Brown Swiss cows’ usage.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77b7ad06482440d09b8f8f9b337dd443
Autor:
Roman V. Nekrasov, Gennady A. Ivanov, Magomed G. Chabaev, Aloyna A. Zelenchenkova, Nadezhda V. Bogolyubova, Daria A. Nikanova, Alexander A. Sermyagin, Semen O. Bibikov, Sergey O. Shapovalov
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 16, p 2118 (2022)
Due to the intensive development of technologies for obtaining protein, energy feed and biologically active supplements from insects, the feasibility and effectiveness of introducing these products into the rations of farm animals require further stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa116b9d090d4d44b71891d7a500be74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nur Ain Insyirah Muhamad Kamil, Wan Zakiah Wan Ismail, Irneza Ismail, Juliza Jamaludin, Nur Syaida Hanasil, Raja Kamarulzaman Raja Ibrahim
Publikováno v:
Photonics, Vol 8, Iss 11, p 486 (2021)
Milk is a valuable contributor to a healthy diet as it contains nutritional components such as fats, proteins, carbohydrates, calcium, phosphorous and vitamins. This research aimed to differentiate milk from animal, plant and human sources based on l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed0d9ba01d444ba4a745adbe8e24f9b1
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 18, Iss 1, Pp 9-15 (2017)
The aim of this study was to assess the influence of summer temperatures on the milk content and technological properties for three different cow breeds. The experiment took place between June and August 2015. We observed 18 dairy cows, kept in ident
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d528235cbd53460ba56b6387c1021c98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wan Zakiah Wan Ismail, Nur Ain Insyirah Muhamad Kamil, Raja Kamarulzaman Raja Ibrahim, Irneza Ismail, Nur Syaida Hanasil, Juliza Jamaludin
Publikováno v:
Photonics, Vol 8, Iss 486, p 486 (2021)
Photonics
Volume 8
Issue 11
Photonics
Volume 8
Issue 11
Milk is a valuable contributor to a healthy diet as it contains nutritional components such as fats, proteins, carbohydrates, calcium, phosphorous and vitamins. This research aimed to differentiate milk from animal, plant and human sources based on l
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Монография посвящена методу создания и совершенствования дагестанской пуховой породы коз. Объектом исследования послужили аборигенны
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4c31cca4add4f88682f49c57f7262c07