Zobrazeno 1 - 10
of 5 294
pro vyhledávání: '"Milk content"'
Publikováno v:
In Animal Nutrition June 2020 6(2):160-167
Autor:
Maha A. Razooqi
Publikováno v:
Caspian Journal of Environmental Sciences, Vol 20, Iss 3, Pp 491-502 (2022)
Long-term exposure to large quantities of toxic gases and heavy metals emitted by brick kilns can affect directly or indirectly on farm lactating animals, which influencing human health through consumption of their dairy products. Therefore, we inves
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/294aa17b50be4ab0bd4394658de67408
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KOYUN, Hasan1 hkoyun@yyu.edu.tr, KİRAZ, Selahaddin2, KARACA, Serhat1, KONCAGÜL, Seyrani3, YILMAZ, Ayhan4, KARAKUŞ, Kadir5, YEŞİLOVA, Abdullah1, AYGÜN, Turgut1
Publikováno v:
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences. 2021, Vol. 45 Issue 5, p881-889. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 18, Iss 1, Pp 9-15 (2017)
The aim of this study was to assess the influence of summer temperatures on the milk content and technological properties for three different cow breeds. The experiment took place between June and August 2015. We observed 18 dairy cows, kept in ident
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d528235cbd53460ba56b6387c1021c98
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 51, Iss 2, Pp 18-18 (2023)
The objective of this study was to determine the effects of mineral content of drinking water on mineral content of cow’s milk, and to evaluate the effect of skimming process on mineral content of milk. The mineral content of milk is particularly i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09a9774987bb47d58ce392c2058be277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.