Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Milk Ultrafiltration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 26, Iss 2, Pp 53-61 (2007)
A neuro-fuzzy modeling tool (ANFIS) has been used to dynamically model cross flow ultrafiltration of milk. It aims to predict permeate flux and total hydraulic resistance as a function of transmembrane pressure, pH, temperature, fat, molecular weight
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c80c10ebbcfd48308a558a04ec6cc0b0
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 25, Iss 2, Pp 67-76 (2006)
Milk ultrafiltration is a membrane process, which is highly complex innature. The cost effectiveness of the process depends heavily on the flux permeate and the total hydraulic resistance of the membrane. In this work, a comparative study for the pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4e17b40cc344acfab73f892efaf9886
Autor:
Philippe Rabiller, Jean Girard, Alain Moréac, Marie Le Gallic, Patrick Loulergue, Massoud El Mansour El Jastimi, Murielle Rabiller-Baudry, Aurélie Bouzin
Publikováno v:
Separation and Purification Technology
Separation and Purification Technology, Elsevier, 2021, 259, pp.118044. ⟨10.1016/j.seppur.2020.118044⟩
Separation and Purification Technology, 2021, 259, pp.118044. ⟨10.1016/j.seppur.2020.118044⟩
Separation and Purification Technology, Elsevier, 2021, 259, pp.118044. ⟨10.1016/j.seppur.2020.118044⟩
Separation and Purification Technology, 2021, 259, pp.118044. ⟨10.1016/j.seppur.2020.118044⟩
International audience; Skim milk ultrafiltration is worldwide used in dairy. Its management at industrial scale is based on the permeate flux mastering, the first bottleneck, and consequently on the nature of the overall fouling which is not yet ful
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a2930c577d523759cac44f4d893d620f
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03103417/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03103417/document
Autor:
Miguel Navarro-Alarcón, Miriam Moreno-Montoro, Manuel Olalla-Herrera, Triana Bergillos-Meca, Silvia Sánchez-Hernández, Rafael Giménez-Martínez
Publikováno v:
Digibug. Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
instname
Nutrients
Nutrients; Volume 10; Issue 5; Pages: 633
instname
Nutrients
Nutrients; Volume 10; Issue 5; Pages: 633
The benefits of goat milk, fermented milks, and probiotics for the humans are well documented. In this study, a novel fermented goat milk was manufactured with the putative probiotic strain Lactobacillus plantarum C4 together with L. bulgaricus and S
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5586018b495355ca55fb54b142d274b0
https://www.mdpi.com/2072-6643/10/5/633/pdf?version=1526560297
https://www.mdpi.com/2072-6643/10/5/633/pdf?version=1526560297
Autor:
Real Hernandez, Luis M.
The milk fat globule membrane (MFGM) plays an essential role in emulsifying milk fat. In recent decades, the behavior of MFGM polar lipids has been studied using Langmuir trough model systems, were the surface tension of lipid monolayers spread on th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Low-fat cheeses are associated with defects in appearance, texture and flavour. This thesis aimed to evaluate factors affecting the quality of low fat cheeses based on optical properties, use of fat replacers and controlling the lactose to casein rat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::a92cbf3110f9889f4a6b26061002fdae
https://hdl.handle.net/10468/3703
https://hdl.handle.net/10468/3703
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.