Zobrazeno 1 - 10
of 1 634
pro vyhledávání: '"Milk Thistle seed"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ozgolet, Muhammed1 (AUTHOR), Cakmak, Zeynep Hazal Tekin1 (AUTHOR), Bozkurt, Fatih1 (AUTHOR), Sagdic, Osman1 (AUTHOR), Karasu, Salih1 (AUTHOR) sakarasu@yildiz.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2024, Vol. 12 Issue 5, p3346-3359. 14p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). May2024, Vol. 21 Issue 147, p100-113. 14p.
Autor:
M. A., Rozhgar1 rozhgar.ahmad@univsul.edu.iq, Mahmood, B. J.1, Muhammad rashid, A. J.1, Ahmad, K. R.1
Publikováno v:
Iraqi Journal of Agricultural Sciences. 2024, Vol. 55 Issue 5, p1676-1686. 11p.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2542 (2024)
This study investigated the potential utilization of milk thistle seed protein (MTP) isolates in gluten-free muffins to enhance the protein quantity and technological attributes. MTP was employed to partially substitute a blend including equal amount
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf05b620db974eaeb90f8834df59c781
Autor:
فاطمه خاکپور1 sevdakhakpour1@gmail.com, سجاد پیرسا2
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). May2024, Vol. 21 Issue 147, p114-130. 17p.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Oct-Dec2022, Vol. 73 Issue 4, p1-10. 10p.
Autor:
O. Melnyk, T. Marenkova
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 22, Iss 3, Pp 45-50 (2023)
One of the progressive directions in the development of the production of food products and culinary products is the creation of new flour products and giving them a functional focus by using natural ingredients. The biologically active complex of mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8273a72de75042fc9b426e10e2d6568f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.