Zobrazeno 1 - 10
of 1 035
pro vyhledávání: '"Milk Acidity"'
Publikováno v:
In Vibrational Spectroscopy November 2022 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexey Dorokhov, Gennady Nikolaevich Samarin, Alexander Kudryavtsev, Igor Efremenkov, Irina Ershova, Mikhail Belyakov
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 58:222-227
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 239-241 (2010)
The cheese yield depends on the milk casein content and on the fat to casein ratio. The efficiency of the milk transformation depends on curd particles (“curd fines”) that remain in the cooked whey and on the losses of fat and casein as it is.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8f3b27086904d67a82e23fabdf104e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vibrational Spectroscopy. 123:103440
Autor:
E Nurdin
Publikováno v:
Animal Production: Indonesian Journal of Animal Production, Vol 9, Iss 2, Pp 79-81 (2007)
A research about “The Effect of Supplementation Sunflowers (Helianthus annuus L.) and BIOPLUS to the Solid Non Fat, Total Solid and Milk Acidity of Sub-clinic Mastitis’s Holstein Dairy Cows” had been done in a small farm at Nagrak Kulon Valley,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b6476ac9f884d279d6c3b3357e19709
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Сheesemaking and buttermaking. 56:8-10