Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Miljaković D"'
Autor:
Miljaković, D.1 dragana.bjelic@ifvcns.ns.ac.rs, Marinković, J.1, Ðorđević, V.1, Vasiljević, M.1, Tintor, B.1, Jaćimović, S.1, Ristić, Ž.2
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal. Jan2024, Vol. 47 Issue 1, p120-125. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miljaković, D.1 dragana.bjelic@ifvcns.ns.ac.rs, Marinković, J.1, Tamindžić, G.1, Đorđević, V.1, Ignjatov, M.1, Milošević, D.1, Nikolić, Z.1
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal. Apr2022, Vol. 45 Issue 4, p487-491. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Červenski Janko F., Zec Srđan D., Kiprovski Biljana M., Danojević Dario Đ., Tamindžić Gordana M., Ignjatov Maja V., Miljaković Dragana Đ.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 69, Iss 3, Pp 271-286 (2024)
Through the chemical-technological analysis of (technologically) mature spring pea genotypes, we examined the following traits: moisture content, ash, oil, total nitrogen, protein, total sugars, starch, cellulose, and content of total soluble solids
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/834d288a1acd43008ca704703452b93f