Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Military rations"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jeffery S. Staab, Holly L. McClung, J. Philip Karl, Scott J. Montain, Nicholes J. Armstrong, Stephen R. Hennigar
Publikováno v:
Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics. 120:1791-1804
The US military Meal, Ready-to-Eat food ration is approved as a nutritionally adequate sole source of nutrition for ≤21 days. However, the ration continuously evolves, requiring periodic reassessment of its influence on nutritional status and healt
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition and Health. 25:153-161
Background: The objective of this study was to assess military rations. Military rations must provide military personnel with suitable nutrition, as high-quality nutrition is crucial for promoting health. Aim: This systematic review provides informat
Autor:
Katarzyna J. Cwiertka
Publikováno v:
Culinary Nationalism in Asia. :73-92
Publikováno v:
J Mater Cycles Waste Manag
Emissions from open burning of military food waste and ration packaging compositions were characterized in response to health concerns from open burning disposal of waste, such as at military forward operating bases. Emissions from current and protot
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 40
Autor:
Stephen M. Moody
Publikováno v:
Handbook of Eating and Drinking ISBN: 9783319753881
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7363c972f46b9a9f095cf887aa427d54
https://doi.org/10.1007/978-3-030-14504-0_76
https://doi.org/10.1007/978-3-030-14504-0_76
Publikováno v:
LWT. 91:143-150
Freeze dried (FD) rice is ideally suited for long-life, ready-to-use applications such as emergency foods and military rations, due to its very low moisture content, light weight and rapid rehydration properties. This study ascertained the influence