Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Milinčić Danijel D"'
Autor:
Golijan-Pantović Jelena, Gordanić Stefan, Milinčić Danijel D., Lekić Slavoljub S., Kostić Aleksandar Ž.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 27, Iss 54, Pp 107-113 (2022)
On a global level and over a number of years, many researchers have been studying the effects of organic and conventional production methods on the chemical composition of plants and their products. The aim of this study was to determine the potentia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a819f1964994a3587ff83271fe1745d
Autor:
Milinčić Danijel D., Kostić Aleksandar Ž., Špirović-Trifunović Bojana D., Tešić Živoslav Lj., Tosti Tomislav B., Dramićanin Aleksandra M., Barać Miroljub B., Pešić Mirjana B.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 85, Iss 3, Pp 305-319 (2020)
The aim of this study was to determine fatty acid and soluble sugar profiles of the grape seed flour originated from non-fermented dried pomace of international and autochthonous grape varieties in order to estimate their potential nutritional value.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84aff42ebd1543e89cd53fbcac624bf6
Autor:
Marković, Jovana M., Salević-Jelić, Ana S., Milinčić, Danijel D., Gašić, Uroš M., Pavlović, Vladimir B., Rabrenović, Biljana B., Pešić, Mirjana B., Lević, Steva M., Nedović, Viktor A., Mihajlović, Dragana M.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2024 381
Autor:
Milinčić, Danijel D., Vidović, Bojana B., Gašić, Uroš M., Milenković, Milan, Kostić, Aleksandar Ž., Stanojević, Slađana P., Ilić, T., Pešić, Mirjana B.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2024 456
Goat milk powders enriched with grape pomace seed extract: Physical and techno-functional properties
Autor:
Milinčić, Danijel D., Kostić, Aleksandar Ž., Kolašinac, Stefan, Rac, Vladislav, Banjac, Nebojša, Lađarević, Jelena, Lević, Steva, Pavlović, Vladimir B., Stanojević, Slađana P., Nedović, Viktor A., Pešić, Mirjana B.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Minić, Dušanka A. Popović, Milinčić, Danijel D., Kolašinac, Stefan, Rac, Vladislav, Petrović, Jovana, Soković, Marina, Banjac, Nebojša, Lađarević, Jelena, Vidović, Bojana B., Kostić, Aleksandar Ž., Pavlović, Vladimir B., Pešić, Mirjana B.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2023 402