Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Miliarakis A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandra Olmo-Cunillera, Enrico Casadei, Enrico Valli, Julián Lozano-Castellón, Eleftherios Miliarakis, Inés Domínguez-López, Antònia Ninot, Agustí Romero-Aroca, Rosa Maria Lamuela-Raventós, Maria Pérez, Anna Vallverdú-Queralt, Alessandra Bendini
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3446 (2022)
The demand for high-quality extra virgin olive oil (EVOO) is growing due to its unique characteristics. The aroma and flavor of EVOO depend on its content of volatile organic compounds (VOCs), whose formation is affected by the olive variety and matu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9a3d89284cb46f19d8fb4f6565251c7
Autor:
Emily P. Laveriano-Santos, María Marhuenda-Muñoz, Anna Vallverdú-Queralt, Miriam Martínez-Huélamo, Anna Tresserra-Rimbau, Elefterios Miliarakis, Camila Arancibia-Riveros, Olga Jáuregui, Ana María Ruiz-León, Sara Castro-Baquero, Ramón Estruch, Patricia Bodega, Mercedes de Miguel, Amaya de Cos-Gandoy, Jesús Martínez-Gómez, Gloria Santos-Beneit, Juan M. Fernández-Alvira, Rodrigo Fernández-Jiménez, Rosa M. Lamuela-Raventós
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 6, p 1167 (2022)
This study aimed to develop and validate a liquid chromatography/electrospray ionization-linear ion trap quadrupole-Orbitrap-high-resolution mass spectrometry (HPLC/ESI-LTQ-Orbitrap-HRMS) method to identify and quantify urinary microbial phenolic met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bb95f81648d48139b1c4b08f990701d
Autor:
Alexandra Olmo-Cunillera, Julián Lozano-Castellón, Maria Pérez, Eleftherios Miliarakis, Anna Tresserra-Rimbau, Antònia Ninot, Agustí Romero-Aroca, Rosa Maria Lamuela-Raventós, Anna Vallverdú-Queralt
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 11, p 1819 (2021)
To meet the growing demand for high-quality extra-virgin olive oil (EVOO) with health-promoting properties and pleasant sensory properties, studies are needed to establish optimal production parameters. Bioactive components of EVOO, including phenoli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d51a19846ed44e99a6830b1cc2329a36
Autor:
Anallely López-Yerena, Maria Pérez, Anna Vallverdú-Queralt, Eleftherios Miliarakis, Rosa M. Lamuela-Raventós, Elvira Escribano-Ferrer
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 5, p 719 (2021)
Oleacein (OLEA) is one of the most important phenolic compounds in extra virgin olive oil in terms of concentration and health-promoting properties, yet there are insufficient data on its absorption and metabolism. Several non-human models have been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eeb7f0f313114d4a955d125e04e06f32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Pérez, Anna Tresserra-Rimbau, Julián Lozano-Castellón, Agustí Romero-Aroca, Alexandra Olmo-Cunillera, Anna Vallverdú-Queralt, Rosa M. Lamuela-Raventós, Antònia Ninot, Eleftherios Miliarakis
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 11
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Antioxidants, Vol 10, Iss 1819, p 1819 (2021)
Volume 10
Issue 11
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Antioxidants, Vol 10, Iss 1819, p 1819 (2021)
To meet the growing demand for high-quality extra-virgin olive oil (EVOO) with health-promoting properties and pleasant sensory properties, studies are needed to establish optimal production parameters. Bioactive components of EVOO, including phenoli
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Pérez, Anna Vallverdú-Queralt, Anallely López-Yerena, Elvira Escribano-Ferrer, Eleftherios Miliarakis, Rosa M. Lamuela-Raventós
Publikováno v:
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 719, p 719 (2021)
Pharmaceutics
Volume 13
Issue 5
Universidad de Barcelona
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 719, p 719 (2021)
Pharmaceutics
Volume 13
Issue 5
Oleacein (OLEA) is one of the most important phenolic compounds in extra virgin olive oil in terms of concentration and health-promoting properties, yet there are insufficient data on its absorption and metabolism. Several non-human models have been
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bd6a8d9d4d26cf23d6c7f51c2313d670
http://hdl.handle.net/2445/177472
http://hdl.handle.net/2445/177472