Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Miles, Brittany L."'
Autor:
Miles, Brittany L.
Food texture, and its perception, are of unquestionable importance to food liking and product choice. However, unlike many other critical attributes, such as taste and flavor, where compounds are detected by a series of identified receptors and pathw
Publikováno v:
In Food Quality and Preference October 2022 101
Publikováno v:
In Physiology & Behavior 1 October 2018 194:515-521
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Physiology & Behavior 1 October 2020 224
Publikováno v:
Food & Function; 1/7/2022, Vol. 13 Issue 1, p64-75, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miles BL; Medical Education, University of Texas Medical Branch, Galveston, USA., He J; Pathology, University of Texas Medical Branch, Galveston, USA., Nguyen QD; Radiology, Baylor College of Medicine, Houston, USA.
Publikováno v:
Cureus [Cureus] 2022 Aug 28; Vol. 14 (8), pp. e28504. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 28 (Print Publication: 2022).