Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Mildau G"'
Autor:
Dirk W. Lachenmeier, Mildau, G., Krause, A., Marx, G., Walch, S. G., Hartwig, A., Kuballa, T.
Publikováno v:
Faculty of 1000 Research, 6, Art.Nr.: 682
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
Mineral hydrocarbons consist of two fractions, mineral oil saturated hydrocarbons (MOSH) and mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH). MOAH is a potential public health hazard because it may include carcinogenic polycyclic compounds. In the present s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7931b38175defc91cad8a403981b28eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Cosmetic Science; Apr2015, Vol. 37 Issue 2, p187-195, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milczewski, K. E. v., Milczweski, K. E. v., Feldheim, W., Grosch, W., Schreier, P., Rehbein, H., Oehlenschläger, J., Fretzdorff, B., Frommberger, R., Rymon Lipinski, G. -W. v., Wachtendonk, D. v., Lechner, E., Kiermeier, F., Miller, M., Galensa, R., Kobelt, S., Mildau, G., Dettweiler, G.
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; July 1991, Vol. 193 Issue: 1 p39-45, 7p
Autor:
Schreier, P., Fretzdorff, B., Seibel, W., Milczewski, K. E. v., Feldheim, W., Ciner, M., Ehlermann, D., Mildau, G., Schwack, W., Eichner, K., Oehlenschläger, J., Wegner-Hambloch, S., Lück, E., Wachtendonk, D. v., Kiermeier, F., Finger, A.
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; March 1991, Vol. 192 Issue: 3 p252-257, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mildau, G., Jork, H.
Publikováno v:
Fresenius' Zeitschrift für Analytische Chemie; 1984, Vol. 318 Issue 3/4, p302-304, 3p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2019 Supplement S1, Vol. 73, pS014-S014, 1p