Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Milán Noris, Ada Keila."'
Autor:
Domínguez-Arispuro Dulce-María, Acosta-Smith Erika, Canizalez-Román Adrián, Milán-Noris Ada-Keila, Reyes-Moreno Cuauhtémoc, Cuevas-Rodríguez Edith-Oliva, Milán-Carrillo Jorge
Publikováno v:
Saudi Journal of Biological Sciences
Saudi Journal of Biological Sciences, Vol 28, Iss 1, Pp 1141-1146 (2021)
Saudi Journal of Biological Sciences, Vol 28, Iss 1, Pp 1141-1146 (2021)
Black chickpea is a good source of bioactive compounds, particularly isoflavones. Sprouting improves nutraceutical value in chickpea seeds. This study aimed to explore the role of sprouting of black chickpea seeds on the synthesis of isoflavones and
Autor:
Milán-Noris, Ada Keila1, de la Rosa-Millán, Julián2, Reyes-Moreno, Cuauhutémoc3, Serna-Saldivar, Sergio O.1,2 sserna@itesm.mx
Publikováno v:
Starch / Staerke. May2017, Vol. 69 Issue 5/6, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milán Noris, Ada Keila.
Publikováno v:
Instituto Tecnológico y de Estudios Superiores de Monterrey
ITESM
Repositorio Institucional del Tecnológico de Monterrey
ITESM
Repositorio Institucional del Tecnológico de Monterrey
Chickpea (Cicer arietinum L.) is the third most consumed pulse worldwide and a potential functional ingredient due to its nutritious composition and bioactive compounds. The aim of this investigation was to evaluate the potential of ten pigmented chi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6a5de2490e7ec8e3eab47bf4e31c49be
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jun2019, Vol. 54 Issue 6, p2288-2299, 12p, 5 Charts, 1 Graph
Autor:
Milán-Noris, Ada Keila1, Gutiérrez-Uribe, Janet Alejandra1, Santacruz, Arlette1, Serna-Saldívar, Sergio O.1, Martínez-Villaluenga, Cristina2 c.m.villaluenga@csic.es
Publikováno v:
Food Chemistry. Dec2018, Vol. 268, p66-76. 11p.
Autor:
Sandoval-Sicairos, Eslim Sugey1,2 (AUTHOR), Milán-Noris, Ada Keila1,2 (AUTHOR), Luna-Vital, Diego Armando3 (AUTHOR), Milán-Carrillo, Jorge1,2 (AUTHOR), Montoya-Rodríguez, Alvaro1,2 (AUTHOR) alvaromr@uas.edu.mx
Publikováno v:
Food Chemistry. May2021, Vol. 343, pN.PAG-N.PAG. 1p.