Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Mikshina, P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 November 2022 295
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 486 (2023)
A positive effect of flaxseed mucilage (FSM) addition (at concentrations of 0.1, 0.2, and 0.4%) to MRS and milk whey nutrient medium on the survival, auto-aggregation, hydrophobicity, adhesive, and antioxidant properties of L. bulgaricus, L. fermentu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c1c93178f9a48788ca767b2aa66aeab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Известия Томского политехнического университета: Инжиниринг георесурсов, Vol 331, Iss 1, Pp 117-124 (2020)
The relevance of the research is caused by the need for timely and rapid analysis of the state of oil wells which work is complicated by paraffinicity. The increase of the number of oil well indicators due to complicated production conditions leads t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b79009a1833a4a5a9c4a3f2bd9a2257c
Autor:
Elena Nikitina, Tatyana Petrova, Alya Sungatullina, Oxana Bondar, Maria Kharina, Polina Mikshina, Elizaveta Gavrilova, Airat Kayumov
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 197 (2023)
The exopolysaccharides (EPS) produced by lactic acid bacteria (LAB) and released into fermented milk play a protective role from stress factors as well as improve emulsifying and thickening properties of the product, reduce syneresis, and increase el
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/273119d29e9a4caa8daf4a5eb519a42d
Publikováno v:
Russian Journal of Plant Physiology; Apr2024, Vol. 71 Issue 2, p1-15, 15p