Zobrazeno 1 - 10
of 937
pro vyhledávání: '"Mikkelsen, B."'
Publikováno v:
Annals of Oncology. Nov2024, Vol. 35 Issue 11, p933-935. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Ecology Progress Series, 2004 Feb . 267, 291-301.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24867600
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alinovi, Marcello, Mucchetti, Germano, Andersen, U., Rovers, T. A. M., Mikkelsen, B., Corredig, Milena
Publikováno v:
Alinovi, M, Mucchetti, G, Andersen, U, Rovers, T A M, Mikkelsen, B & Corredig, M 2020, ' Applicability of raman spectroscopy in measuring microstructural changes in cream cheese ', Foods, vol. 679, no. 9 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::b17d105dbfe492965b4809a36b63de59
https://pure.au.dk/portal/da/publications/applicability-of-raman-spectroscopy-in-measuring-microstructural-changes-in-cream-cheese(a5eacc33-3cc3-4f6f-a64b-ab2d4cde0463).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/applicability-of-raman-spectroscopy-in-measuring-microstructural-changes-in-cream-cheese(a5eacc33-3cc3-4f6f-a64b-ab2d4cde0463).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.