Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Mijačević Z"'
Autor:
Mijačević, Z., Snežana Bulajić
Publikováno v:
Acta Veterinaria-Beograd
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
A total of 114 samples of raw milk were examined for the presence of bacilli. It was found that the level of bacillus contamination in raw milk depended on the place where the samples were taken. Raw milk on the farms was contaminated with bacilli at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ef916b55c786b0b90d19c2c0ab98c148
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/100
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Veterinaria, Vol 65, Iss 4, Pp 518-537 (2015)
Sjenica cheese is an artisanal cheese stored in brine, traditionally produced from raw sheep’s milk in the southern part of Serbia - Sjenica Pester plateau.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca8d7eda0dcb47d083ddd8d223ff78d6
Publikováno v:
Veterinarski Glasnik, Vol 62, Iss 5-6, Pp 329-340 (2008)
Knowledge on the antibiotic resistance of lactic acid bacteria is still limited, possibly because of the large numbers of genera and species encountered in this group, as well as variances in their resistance spectra. The EFSA considers antibiotic re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7df579a9ec2f477a80b16c3b473b6d9d
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Acta Veterinaria-Beograd
Acta Veterinaria-Beograd
Members of the genus Bacillus are often present as contaminants in raw milk. The sources of milk contamination are in the environment. The average level of raw milk contamination with Bacillus spp. is 3.42 × 10 2 |ml during the winter and 1.03×10 2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7f09e7c5d3b5cf9c535ae524e219533a
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0346348215&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0346348215&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Mijačević Zora M., Bulajić Snežana B.
Publikováno v:
Veterinarski Glasnik, Vol 59, Iss 1-2, Pp 167-175 (2005)
The currently valid regulations (Official Gazette 26/2002) define the requirements for the quality of milk and milk products. The same legislature defines also the concept of composite products, that is, products in which part of the fat or proteins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fe37b0b81a0420ba3959fd7cfd7d063
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.