Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Miho, Hristofor"'
Autor:
Miho, Hristofor, Pagnotta, Giulio, Hitaj, Dorjan, De Gaspari, Fabio, Mancini, Luigi V., Koubouris, Georgios, Godino, Gianluca, Hakan, Mehmet, Diez, Concepcion Muñoz
The easy and accurate identification of varieties is fundamental in agriculture, especially in the olive sector, where more than 1200 olive varieties are currently known worldwide. Varietal misidentification leads to many potential problems for all t
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2303.00431
Autor:
Li, Xue, Muñoz-Díez, Concepción, Miho, Hristofor, Zhang, Liangxiao, Li, Peiwu, Priego, Feliciano, Oulbi, Sara, Uyanik, Elif Burcin, Koubouris, Georgios, Perri, Enzo, Pérez-Marín, Dolores
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 February 2025 326
Autor:
Miho, Hristofor, Pagnotta, Giulio, Hitaj, Dorjan, De Gaspari, Fabio, Mancini, Luigi Vincenzo, Koubouris, Georgios, Godino, Gianluca, Hakan, Mehmet, Diez, Concepción Muñoz
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture January 2024 216
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sánchez de Medina, Verónica, Miho, Hristofor, Melliou, Eleni, Magiatis, Prokopios, Priego-Capote, Feliciano, Luque de Castro, María Dolores
Publikováno v:
In Talanta 1 January 2017 162:24-31
It is well known that there are programs for the genetic improvement of the olive tree that seek to obtain varieties that have greater production, that are more resistant to certain diseases and to climatic conditions in the area, among others. But w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::68f00bec4a73f96ac4aee9a14f9c215b
Autor:
Miho, Hristofor
Publikováno v:
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Helvia: Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
Universidad de Córdoba
instname
Helvia: Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
Universidad de Córdoba
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::00478ab3ea737ace8fc586e24a0ee706
http://hdl.handle.net/10396/21410
http://hdl.handle.net/10396/21410
Autor:
Miho, Hristofor
Despite the evident influence of the cultivar on olive oil composition, few studies have been devoted to exploring the variability of phenols in a representative number of monovarietal olive oils. In this study, oil samples from 80 cultivars selected
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cf11a1379272b0eb4b90b34e7c363a7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.