Zobrazeno 1 - 10
of 284
pro vyhledávání: '"Miguel, Layrisse"'
Autor:
SALZANO, FRANCISCO M.
Publikováno v:
Human Biology, 2001 Jun 01. 73(3), 483-484.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41466820
Autor:
Dufour, Darna L.
Publikováno v:
Human Biology, 1982 Dec 01. 54(4), 829-830.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41464655
Autor:
Guting, Wolfgang
Publikováno v:
Anthropos, 1985 Jan 01. 80(1/3), 346-347.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40460955
Autor:
Boyd, William C.
Publikováno v:
Human Biology, 1961 Sep 01. 33(3), 270-271.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41448507
Autor:
Mussolini, Gioconda
Publikováno v:
Revista de Antropologia, 1961 Jun 01. 9(1/2), 141-143.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41615703
Autor:
Pollak-Eltz, Angelina
Publikováno v:
Anthropos, 1968 Jan 01. 63/64(5/6), 1026-1027.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40457281
Publikováno v:
Anthropos, 1961 Jan 01. 56(1/2), 350-350.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40455500
Autor:
Nevin S. Scrimshaw
Publikováno v:
Food and Nutrition Bulletin. 23:332-333
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miguel Layrisse, María Nieves García-Casal, Liseti Solano, María Adela Barón, Franklin Arguello, Daisy Llovera, José Ramírez, Irene Leets, Eleonora Tropper
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 50, Iss 3, Pp 243-248 (2000)
One hundred and seventy four human subjects were studied to find out the interaction of vitamin A or beta -carotene with the inhibitors of iron absorption, from a basal breakfast containing bread from either 100 g of precooked corn flour or 100 g of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5716e6132ee44a6e941096257defd8fc