Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Miezeliene, A."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 15, Iss s1, Pp 61-69 (2011)
Currently there is a focus on the development of functional poultry products capable of enrichment by selenium, vitamin E, iodine and fatty acids of the third order. Since there is a lack of data about various selenium sources and its synergistic eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d7a3fe9c725454599115a18b046b99f
Autor:
Brazinskiene, V., Asakaviciute, R., Miezeliene, A., Alencikiene, G., Ivanauskas, L., Jakstas, V., Viskelis, P., Razukas, A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2014 145:903-909
Publikováno v:
In Progress in Biotechnology 2000 17:171-175
Autor:
null Vilija Buckiuniene, null R. Gruzauskas, null Vilma Kliseviciute, null Asta Raceviciute-Stupeliene, null G. Svirmickas, null S. Bliznikas, null A. Miezeliene, null Gitana Alencikiene, null M.A. Grashorn
Publikováno v:
European Poultry Science (EPS). 80
Autor:
Almantas Razukas, G. Alencikiene, A. Miezeliene, Pranas Viškelis, Valdas Jakštas, Liudas Ivanauskas, Rita Asakaviciute, Vaiva Brazinskiene
Publikováno v:
Food chemistry. 145
The objectives of this two-year research were to study the impact of two different farming types, conventional and organic, on the yield and sensory properties of five Lithuanian varieties of potato tuber. The parameters and properties examined were:
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.