Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Mielmann, Annchen"'
Autor:
Mielmann, Annchen
The food spoilage potential of the genus Chryseobacterium is the ability of a pure culture of this genus to produce the metabolites that are associated with the spoilage of a particular food product. A careful combination of microbial, sensory and ch
Autor:
Mielmann, Annchen, Brunner, Thomas A.
Publikováno v:
British Food Journal, 2018, Vol. 121, Issue 2, pp. 347-358.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2018-0309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2016, Vol. 118, Issue 11, pp. 2632-2646.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-06-2016-0240
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mielmann, Annchen
Publikováno v:
British Food Journal, 2013, Vol. 115, Issue 4, pp. 590-600.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070701311317865
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Consumer Sciences; Special Edition. Food and nutrition challenges in Southern Africa. Vol 3 (2018)
Too much sugar is known to have a negative effect of consumers’ health, however the intake of added sugars has risen steadily over the years, resulting in a less healthy diet. A constant high intake of sugar-rich foods can lead to diseases such obe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.