Zobrazeno 1 - 10
of 4 527
pro vyhledávání: '"Microwave Oven"'
Publikováno v:
Tehran University Medical Journal, Vol 81, Iss 10, Pp 771-782 (2024)
Background: In the last decade, the use of microwave ovens throughout the world, including Iran, has increased significantly. Therefore, it is important to understand the knowledge, attitude, and behavior of microwave oven use among employees of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccfce26a89984ee781f9d85ae95b31f7
Autor:
Robbins, Timothy
Publikováno v:
Pennsylvania Literary Journal (2151-3066). Summer2024, Vol. 16 Issue 2, p124-124. 1p.
Autor:
Oropesa, R. S.1
Publikováno v:
Journal of Consumer Research. Mar93, Vol. 19 Issue 4, p567-579. 13p. 2 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Kivilcim Yüksel, Oguz Deniz Merdin, Damien Kinet, Murat Merdin, Corentin Guyot, Christophe Caucheteur
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 21, p 6995 (2024)
Industrial microwave-heating systems are pivotal in various sectors, including food processing and materials manufacturing, where precise temperature control and safety are critical. Conventional systems often struggle with uneven heat distribution a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cdecbcf80d148ad8132b885a967571d
Autor:
Ana Claudia Bedin, Daniele Bach, Marina Fernanda da Silva Junges, Luiz Gustavo Lacerda, Ivo Mottin Demiate
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 66 (2023)
Abstract Sweet potatoes (SP) have gained attention in the media as foods recommended for healthy diets. When preparing the roots for consumption, however, cooking methods do alter their chemical, physical and nutritional properties. In order to asses
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/756ba449422b400e954debd5c4466d1b
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 8, Pp e18619- (2023)
Bread and soup are two of the most important foods in daily life, thus dough fermentation and nutrient soup elaboration are more and more popular, but there is a lack of relevant low-cost and high-reliable household appliances on the market. Therefor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/565a7f4b781b4350830b61185f593984
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.