Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Microstructural void ratio"'
Publikováno v:
RUIdeRA. Repositorio Institucional de la UCLM
instname
instname
The ability of helium gas displacement pycnometry to characterise the reduction of adsorbed water density with increasing bentonite water content was tested. For this purpose, after obtaining the grain density (which was assumed to be constant), an i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::302ed2f52b78fe59bf7efb37936e679b
http://hdl.handle.net/10578/30331
http://hdl.handle.net/10578/30331
Autor:
Laura Asensio, Bukunmi Akinwunmi, Vicente Navarro, Ángel Yustres, Paul Wersin, Andreas Jenni, Virginia Cabrera, Janne T. Hirvi, Eveliina Muuri, Mika Niskanen, Tapani A. Pakkanen, Gema De la Morena, Urs Mäder, R. López-Vizcaíno
Publikováno v:
RUIdeRA. Repositorio Institucional de la UCLM
instname
RUIdeRA: Repositorio Institucional de la UCLM
Universidad de Castilla-La Mancha
Universidad Loyola Andalucía
instname
RUIdeRA: Repositorio Institucional de la UCLM
Universidad de Castilla-La Mancha
Universidad Loyola Andalucía
The water retention curve deduced with low water content data allows the modelling of the bentonite void ratio associated with the pores located inside the clay aggregates, or micropores. However, if both the water content and the microporosity conti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d11dbc1418fd6b84a4f4c9304dd655e8
https://doi.org/10.1016/j.clay.2020.105932
https://doi.org/10.1016/j.clay.2020.105932
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.