Zobrazeno 1 - 10
of 6 472
pro vyhledávání: '"Microbiological sampling"'
Autor:
Mariel Stefhanie Aybar Espinoza, Catarina Flink, Nadia Boisen, Flemming Scheutz, Annemarie Käsbohrer
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2023)
A questionnaire was developed within the OH-HARMONY-CAP project providing an overview of current procedures for microbiological sampling and analyses in food business operators’ HACCP-based self-control programmes in EU/EEA countries. It focused on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e04ace067e9b4319a65ac81bb9401918
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Hospital Infection December 2019 103(4):363-374
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control May 2016 63:83-92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tebbutt, G. M., Southwell, J. M.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 1989 Dec 01. 103(3), 475-486.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3863469
Publikováno v:
British Journal of Diabetes.
Introduction: Diabetes mellitus is a significant cause of morbidity and mortality. Foot-related complications affect 2–2.5% of people with diabetes. There is significant variation in outcomes for patients with diabetic foot disease within the UK. T
Autor:
Tebbutt, G. M.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 1991 Oct 01. 107(2), 393-404.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3864030