Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Microbiological risk factors"'
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 12, Iss 12, Pp n/a-n/a (2014)
Abstract Bulb and stem vegetables as well as carrots may be minimally processed to obtain ready‐to‐eat products, and these steps include selection, washing, cleaning, cutting, packaging and storage. Risk factors for the contamination of bulb and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ab09229201643eb934afbd3b5035677
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 12, Iss 6 (2014)
Berries are a perishable food which can be consumed as fresh or minimally-processed as well as a frozen ingredient added to many foods. Strawberries, raspberries, blackberries and blueberries are the most commonly consumed in the EU. Risk factors for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70e2ff01bcf649aeb16fd640e46a29ed
The task of the study was to assess the hygiene of milking cows as a source of bacterial contamination of milk at the initial stage of its production in the Ural region of Russia. Selected samples were collected from milking Equipment, milking gloves
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::72604a643e3677971855e7917d1ea413
Autor:
Adamavičiūtė, Deimantė
The aim of this work is to research milk and kefir microbiological indicators according to microbiological risk factors in the milk processing company A. Work tasks: to analyze drinking milk, ultra high temperature pasteurized milk and kefir descript
Externí odkaz:
http://vddb.library.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:E.02~2006~D_20060316_101049-88281/DS.005.0.02.ETD
Autor:
Adamavičiūtė, Deimantė
The aim of this work is to research milk and kefir microbiological indicators according to microbiological risk factors in the milk processing company A. Work tasks: to analyze drinking milk, ultra high temperature pasteurized milk and kefir descript
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1338::4a069f1443498afa899c811533c669a9
http://vddb.library.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:E.02~2006~D_20060316_101049-88281/DS.005.0.02.ETD
http://vddb.library.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:E.02~2006~D_20060316_101049-88281/DS.005.0.02.ETD
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.