Zobrazeno 1 - 10
of 718
pro vyhledávání: '"Microbiological risk"'
Publikováno v:
Analiz Riska Zdorovʹû, Iss 1, Pp 59-70 (2024)
Prevention of morbidity in the child population from septic foodborne infections caused by the new bacterial pathogen Enterobacter sakazakii (according to the new classification - Cronobacter spp.) is becoming increasingly relevant due to an expandin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31c4d72a0d4a4c299f6f0b33e9fe0dc6
Autor:
Lenaïg Brulé, Boris Misery, Guillaume Baudouin, Xin Yan, Côme Guidou, Christophe Trespeuch, Camille Foltyn, Valérie Anthoine, Nicolas Moriceau, Michel Federighi, Géraldine Boué
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1587 (2024)
In the context of climate change and depletion of natural resources, meeting the growing demand for animal feed and human food through sufficient, nutritious, safe, and affordable sources of protein is becoming a priority. The use of Hermetia illucen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/742a71c827e1402093390cb45f354c49
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss S1, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Quantitative microbiological risk assessment (QMRA) methodology aims to estimate and describe the transmission of pathogenic microorganisms from animals and food to humans. In microbiological literature, the availability of whole genome sequ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9f626d14e6e4bdd9d09d804130586d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesca Pedonese, Filippo Fratini, Emma Copelotti, Francesca Marconi, Roberto Carrese, Simone Mancini
Publikováno v:
Veterinary Sciences, Vol 10, Iss 9, p 549 (2023)
Tenebrio molitor (mealworm) is one of the most promising insect species to produce sustainable feed and food with high nutritional value. Insects may harbour microorganisms both in the gut and on the exoskeleton originating from the rearing environme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f22e9cafaada4ba885acd94289ab21f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcecc9a173e848c99fb86759021084a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.