Zobrazeno 1 - 10
of 529
pro vyhledávání: '"Microbiological parameters"'
Autor:
O. V. Pyatikopova, I. N. Bedritskaya, S. A. Diakova, D. A. Popov, O. G. Tarasova, E. V. Makarova, E. V. Minakova, O. V. Zhatkina, R. D. Kashin
Publikováno v:
Известия ТИНРО, Vol 204, Iss 3, Pp 670-682 (2024)
Cage aquaculture is a relatively low-cost and quite effective method of fish farming, particularly important for the Astrakhan Region in recent times. Sturgeon species are grown in the farms there mainly. The most favorable conditions for cage aquacu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d881496e3bcd400c8e8caca04d15eb5d
Publikováno v:
Nature Environment and Pollution Technology, Vol 23, Iss 2, Pp 899-909 (2024)
This study evaluated the seasonal variability of water quality in the Tilacancha River, the water source that supplies Chachapoyas, and the rural communities of Levanto and San Isidro del Maino of Perú. Eighteen physical, chemical, and microbiologic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b5f3a2329354d41842f8a9685315913
Publikováno v:
Discover Sustainability, Vol 5, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract The study evaluated rainwater quality harvested from roof top catchments viz Asbestos, Aluminum, Corrugated and Harvey roof tops in southeastern, Nigeria. Chemical and microbiological species viz pH, Total Dissolved Solids(TDS), Electrical c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da0376f9f89640398d82cbb66d45647e
Publikováno v:
Water Cycle, Vol 5, Iss , Pp 99-108 (2024)
Lake Sentani is one of the national priority lakes that must be saved from eutrophication and the threat of water quality degradation due to pollution. This study aims to assess the water quality parameters of Lake Sentani at ten study sites. We use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb3a78ec37c742228d30bb369be29b00
Autor:
Wintari Taurina, Mohamad Andrie
Publikováno v:
Pharmaciana, Vol 13, Iss 2, Pp 240-245 (2023)
Snakehead fish (Channa striata) is one of the natural ingredients that have the potential to heal wounds quickly. Snakehead fish extract ointment with a combination of kelulut honey, clove oil, golden sea cucumber extract, and green betel extract c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/746264ec600b4e0b9e1671ad6d47807f
Autor:
I. S. Danilova, T. M. Danilova
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: Серія Ветеринарні науки, Vol 25, Iss 110, Pp 32-37 (2023)
Snails are a delicacy that people have been eating for centuries. Products made from this meat contain few calories per 100 grams and fill the human body with useful elements. They can be prepared by cooking, namely escargot with various fillings (Bu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5827ff227d444e12825e2b28d63ff904
Autor:
Elena V. Yanchenko, Galina S. Volkova, Elena V. Kuksova, Ivan I. Virchenko, Aleksey V. Yanchenko, Elena M. Serba, Maria I. Ivanova
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 53, Iss 1, Pp 131-139 (2023)
Fermented foods have a longer shelf life and higher nutritional value. Sauerkraut products depend on the quality of the raw material. Not every cabbage variety is suitable for processing. The present research objective was to test several cabbage hyb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/077dca8dcfeb4ba581d0559c70201a0b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.