Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Microbiological hazards"'
Autor:
Thanh Ha Thi Mac, Thi Dong Phuong Nguyen, Minh Nhat Dang, Thi To Quyen Ta, Pauline Spagnoli, Mieke Uyttendaele, Liesbeth Jacxsens
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 12, Pp e32701- (2024)
Food safety has emerged as a paramount concern for both Vietnamese consumers and the government. However, limited data are available on food safety management systems in Viet Nam. This study identified significant gaps in good agricultural and hygien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d92a4585d194850aeda89709d9405d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Sofia Faria, Maiara Winter, Anne Thebault, Laurent Guillier, Moez Sanaa, Pauline Kooh, Vasco Cadavez, Ursula Gonzales-Barron
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 18, Iss 1, p 30 (2022)
Pathogens-in-Foods (PIF) is a dynamic database constructed using systematic literature searches of occurrence data (prevalence and enumeration) of important pathogenic agents (Bacillus cereus, Campylobacter spp., Clostridium perfringens, Listeria mon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8ff77b9432c42b0923452c571e54dff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 26, Iss 2, Pp 657-666 (2018)
Raw milk Domiati cheese is the main soft white pickled cheese produced in Egypt. The objective of this study was to assess the microbiological hazards, physiochemical quality and safety of some raw Domiati cheese subtypes including Double Cream, Tall
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f4f38e27173460a9737ff75b326cc40
Autor:
Jagoda Kępińska-Pacelik, Wioletta Biel
Publikováno v:
Toxins, Vol 13, Iss 11, p 822 (2021)
Mycotoxins can be found in many foods consumed by humans and animals. These substances are secondary metabolites of some fungi species and are resistant to technological processes (cooking, frying, baking, distillation, fermentation). They most often
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d6790171d9340aa80147a7ddc9af062
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 8, Iss 4 (2019)
The aims of this study were i) to evaluate the possibility to detect and possibly quantify microorganisms belonging to different domains experimentally spiked in smoked salmon at known concentrations using shotgun metagenomics; ii) to compare the seq
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aeeda1bc6ee549d1aa8dc2803fb2c674
Autor:
Alessandra De Cesare, Antonio Parisi, Alex Lucchi, Loredana Capozzi, Angela Bianco, Frederique Pasquali, Gerardo Manfreda
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 7, Iss 4 (2019)
The aim of this study was to assess microbiota and microbiological hazards in poultry carcasses from animals reared in conventional (n=15) and antibiotic free (n=15) farms. An aliquot of neck and breast skin was obtained from each individual carcass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7660cea23777472185e160cde2653c04