Zobrazeno 1 - 10
of 9 699
pro vyhledávání: '"Microbiological growth"'
Autor:
Azevedo, Ana, Almeida, João, Gonçalves, Márcio, Simões, Nuno, Castro, Nuno, Santos, Ana, Tadeu, António
Publikováno v:
In Construction and Building Materials 1 December 2023 407
Publikováno v:
In Building and Environment 1 October 2023 244
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Françoise Guéraud, Charline Buisson, Aurélie Promeyrat, Nathalie Naud, Edwin Fouché, Valérie Bézirard, Jacques Dupuy, Pascale Plaisancié, Cécile Héliès-Toussaint, Lidwine Trouilh, Jean-Luc Martin, Sabine Jeuge, Eléna Keuleyan, Noémie Petit, Laurent Aubry, Vassilia Théodorou, Bastien Frémaux, Maïwenn Olier, Giovanna Caderni, Tina Kostka, Gilles Nassy, Véronique Santé-Lhoutellier, Fabrice Pierre
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 7, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract Epidemiological and experimental evidence indicated that processed meat consumption is associated with colorectal cancer risks. Several studies suggest the involvement of nitrite or nitrate additives via N-nitroso-compound formation (NOCs).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac5bac8e95ba442b9838ddfdc414e9ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Science, Vol 120, Iss 1/2 (2024)
Transmission line silicon rubber insulators are frequently subjected to harsh environmental conditions that can change their surface characteristics and result in a transient or permanent loss of hydrophobicity. Algae, fungi, mould, and lichen are ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c647f7d56d24f069e68f97c588c58f2
Publikováno v:
Jurnal Presipitasi, Vol 18, Iss 2, Pp 306-316 (2021)
Indoor Air Quality (IAQ) problems, such as high relative humidity and microbiological (bacteria and mold) growth in accommodation and office buildings, can cause health effects for the occupants. People commonly have activities inside the buildings a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d5696d98c164174972753f04b43e2c8
Autor:
Kuley, Esmeray, Yazgan, Hatice, Özogul, Yesim, Ucar, Yilmaz, Durmus, Mustafa, Özyurt, Gülsün, Ayas, Deniz
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2021 44 Part A
Autor:
Rickyn A. Jacinto-Valderrama, Cristina T. Andrade, Mirian Pateiro, José M. Lorenzo, Carlos Adam Conte-Junior
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3662 (2023)
Muscle foods are highly perishable products that require the use of additives to inhibit lipid and protein oxidation and/or the growth of spoilage and pathogenic microorganisms. The reduction or replacement of additives used in the food industry is a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2562f829b86d4c4aa07b4179ed50fe13