Zobrazeno 1 - 10
of 442
pro vyhledávání: '"Microbial quality control"'
Autor:
Youngkin, M.
Publikováno v:
SOFW Journal (English version). Oct2023, Vol. 149 Issue 10, p52-55. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michael Abbaszadeh, Mohammad Mosaferi, Parisa Firouzi, Mohammad Ali Abedpour, Samira Sheykholeslami
Publikováno v:
Taṣvīr-i salāmat, Vol 12, Iss 1, Pp 12-23 (2021)
Abstract Background and Objectives: Water quality is important for preparation of dialysis solution due to its direct relationship with blood of patients with renal failure. The aim of this study was to evaluate the chemical and microbial quality of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/393ff4d7f83a42b3bac54914baafae6f
Autor:
Cohen, Nozha, Filliol, Ingrid, Karraouan, Bouchra, Badri, Samira, Carle, Isabelle, Ennaji, Hayat, Bouchrif, Brahim, Hassar, Mohammed, Karib, Hakim
Publikováno v:
Journal of Environmental Health, 2008 Nov 01. 71(4), 51-55.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26327769
Autor:
Turvey, M. E.1,2,3 michelle.turvey@smart.mit.edu, Weiland, F.1,2, Keller, E. J.1,2, Hoffmann, P.1,2
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. Jul2017, Vol. 123 Issue 3, p373-387. 15p.
Publikováno v:
Pharma Science Monitor. Jul-Sep2014, Vol. 5 Issue 3, p55-70. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 123:373-387
Microbiological quality control testing in breweries is essential for maintaining high product quality and should be performed routinely. The effects of microbial contamination, derived from organisms including bacteria, wild yeast and mould, can ran